Rezerva acum

Selectectati perioada in care doriti sa fiti oaspetii Hotelului Regal din Sinaia si rezervati apartamentul dorit.

Despre noi

Inspiratie

Aflat la aproximativ 800 de metri de Castelul Peles, Castelul Pelisor si Castelul Stirbei, Hotel Regal din Sinaia isi poarta oaspetii intr-o calatorie regala. Arhitectura Hotelului Regal invita la relaxare iar serviciile se ridica la inaltimea exigentelor clientilor nostri.

Bunul gust si farmecul inspirat din castelele regale insoteste oaspetii pe toata sederea. Mobilierul original lucrat cu maiestrie este insotit de tapiserii luxuriante si obiecte de decor care transforma acest hotel intr-o experienta memorabila. Bucurati-va de facilitatile noastre de cazare in Sinaia si de combinatia perfecta dintre eleganta si confort.

Vizitati Sinaia si tot ce are ea de oferit din punct de vedere cultural si turistic. Fie ca sunteti intr-o excapada de week-end, fie ca sunteti in vacanta, serviciile de cazare ale Hotelului Regal si apartamentele cochete inspirate de resedintele familiei regale va asteapta pentru o experienta aparte. Totul este conceput in jurul dorintelor oaspetilor nostri, ospitalitatea fiind la cote inalte.

Apartamentele Hotelului Regal isi poarta oaspetii intr-o calatorie istorica si ofera o perspectiva unica si fascinanta.

Fiecare detaliu este studiat si incadrat elegant in designul fermecator. Renovarile moderne au fost finisate si au primit patina obiectelor originale.

Un refugiu perfect pentru intreaga familie

Ospitalitatea este o traditie in Hotel Regal Sinaia. Te asteptam sa te convingi. Rezerva unul din apartamentele disponibile si descopera confortul unui hotel modern care pastreaza vie mostenirea istorica a zonei.

Cand iti doresti o experienta memorabila la capitolul cazare in Sinaia, suntem pregatiti sa iti satisfacem toate dorintele.

Hotel Regal Sinaia

Autenticitate

Rafinament si eleganta

Apartamente generoase

Privelisti incantatoare

Cazare Sinaia

Indiferent de preferintele sau motivele calatoriei oaspetilor nostri, Hotel Regal ofera cazare in Sinaia si o experienta de neuitat. Va asteptam cu servicii impecabile si facilitati de lux. Atmosfera regala, desavarsita, autentica le ofera oaspetilor nostri o calatorie in timp.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.