Rezerva acum

Selectectati perioada in care doriti sa fiti oaspetii Hotelului Regal din Sinaia si rezervati apartamentul dorit.

Camere si Tarife

Hotelul Regal din Sinaia dispune de mai multe apartamente cu suprafete cuprinse intre 50 si 210 mp. Toate apartamentele cuprind unul sau mai multe dormitoare, living, dining, o canapea extensibila, bucatarie complet utilata, baie cu jacuzzi si balcoane cu vedere panoramica. Terasa si zona de BBQ sunt ideale pentru a petrece timpul in exterior si pentru a va bucura de aerul proaspat de munte. Tarifele cuprind cazarea si accesul la gradina si zona de gratar. Hotelul dispune de parcare privata gratuita precum si internet WiFi de mare viteza.

Apartament Standard
Apartament Familial
Apartament Duplex

Un sejur de neuitat in Sinaia

Situat in Sinaia, pe drumul catre Gondola Sinaia, in imediata apropiere a Castelului Peles, Hotel Regal, acest Boutique Apart-Hotel, ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri. Tarifele sunt afisate pentru fiecare apartament in parte, transparenta noastra fiind parte din respectul cu care ne tratam oaspetii.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.